Vakuutuskassat ry hakee toiminnanjohtajaa

Vakuutuskassat ry:n toimii vakuutuskassalain alaisten vakuutuskassojen yhteiselimenä, valvoo jäsentensä yleisiä ja yhteisiä vakuutuskassatoimintaan liittyviä etuja ja edustaa niitä. Yhdistyksen jäseniä ovat Suomessa toimivat sairauskassat sekä hautaus- ja eroavustuskassat. Jäsenkassoja on yli sata. Yhdistys on perustettu vuonna 2005 ja sen kotipaikka on Helsinki. Lisätietoja www.vakuutuskassat.fi.

Nykyisen toiminnanjohtajamme jäädessä eläkkeelle, haemme nyt oma-aloitteista, aktiivista ja itsenäisestä työstä innostuvaa TOIMINNANJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu yhdistyksen toiminnan suunnittelu ja toteutus hallituksen laatiman strategian mukaisesti sekä mm. yhteydenpito jäsenkassoihin ja yhteistyökumppaneihin, lainsäädännön seuranta, kouluttaminen ja tiedottaminen. Tehtävässä pääsee kehittämään yhdistyksen toimintaa sekä toiminnanjohtajan roolia yhdistyksessä. Työ sisältää myös rutiinin omaisia toimistotehtäviä.

Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vakuutus- ja sairausvakuutuslainsäädännön tuntemista sekä matkustusvalmiutta kotimaassa.

Eduksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta, sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme aktiivista, määrätietoista ja ulospäin suuntautunutta työotetta, hyvää verkostoitumiskykyä sekä taitoa toimia vakuuttavasti sidosryhmäkentässä.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Työpaikka sijaitsee ensisijaisesti Helsingissä, mutta työssä on joustava etätyömahdollisuus. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.1.2023 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Aloitamme hakemuksien käsittelemisen jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anneli Kaartinen p. 050 563 3365 ja hallituksen puheenjohtaja Juha Viitala p. 040 5330199.

Back to Top