Yhdistyskokouksen 12.5.2016 kuulumisia

 

Vakuutuskassat ry yhdistyskokous pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 12.5.2016.        

Yhdistyskokouksen aluksi puheenjohtaja Erkki Moisio kertoi yhdistyksen perustamisesta ja ajankohtaisista asioista. Kokouksen puheenjohtajana toimi Pasi Untolahti Kuusankosken Tehtaiden sairauskassasta. Kokoukseen osallistui edustajia 56 jäsenkassasta. Yhdistyskokous käsitteli sääntömääräiset asiat. Kokouksessa vahvistettiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2015. Vastuuvapaus myönnettiin tilivelvollisille. Vuosimaksun määrä on talousarviossa viimevuotista suurempi, mutta kuitenkin aiempia vuosia alempi. Erillistä liittymismaksua ei tänäkään vuonna peritä. Lopullinen jäsenmaksu määräytyy kassojen lukumäärän ja kunkin kassan jäsenmäärän mukaisesti. Kokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvioin vuodelle 2016. Toimintasuunnitelman yhteydessä toiminnanjohtaja esitteli maaliskuussa 2016 toteutetun jäsenkyselyn tulokset.  

Kokous teki henkilövalinnat erovuoroisten hallituksen varsinaisten jäsenten ja varajäsenten tilalle. Erovuoroiset Leena Anttila ( L & T -sairauskassa) ja Rauno Virtamo ( Sairauskassa Laiva) valittiin edelleen ja uutena hallituksen varsinaisena jäsenenä aloittaa Juha Viitala ( Sairauskassa Sampas). Hallituksessa jatkavat Erkki Moisio ( Linnavuoren Sairauskassa), Sirpa Nyberg ( HOK-Elannon Sairauskassa) ja Kaisu Pelkonen (Oulun Kaapelityöväen Sairauskassa). Varajäsenistä erovuoroisina olivat ja valittiin edelleen Kati Jaskari (WaasaWärtsilän Sairauskassa), Markku Kyröläinen (Hietalahden Telakan Sairauskassa) ja Marko Jaskari ( Nokian Paperiväen Sairauskassa). Varajäseninä jatkavat Sisko Granath ( Tradekan Sairauskassa), Marja-Liisa Mäki ( Metalsin Sairauskassa) ja Pekka Strömberg ( Tihisenniemen Sairauskassa).  

Vakuutuskassat ry on perustettu vuonna 2005 ja vuosi 2006 oli yhdistyksen ensimmäinen toimintavuosi. 10 vuotiaan yhdistyksen kunniaksi nautittiin kokouksen päätteeksi syntymäpäiväkahvit. Yhdistyskokouksen jälkeen oli vuorossa 10 v. Juhlaristeily, johon osallistui 270 henkilöä edustaen 61 jäsenkassaa.

Back to Top