Yhdistyskokouksen 21.5.2015 kuulumisia

Vakuutuskassat ry kokoontui Tampereelle 21.5 koulutuksen ja yhdistyskokouksen merkeissä. Ensiksi nautimme lounaan ja sen jälkeen tilaisuus aloitettiin talousasiantuntija Martin Paasin luennolla "Sijoittamisen luonnonlait". Esitys oli mielenkiintoinen ja sai aikaan vilkasta keskustelua. Kahvitauon jälkeen oli vuorossa yhdistyksen varsinainen kokous.

Yhdistyskokouksen aluksi puheenjohtaja Erkki Moisio kertoi ajankohtaisista asioista ja uusi toiminnanjohtaja Anneli Kaartinen esittäytyi. Kokouksen puheenjohtajana toimi Antero Raanoja Inkeroisten Tehtaiden vakuutuskassasta. Kokoukseen osallistui edustajia 59 jäsenkassasta. Yhdistyskokous käsitteli sääntömääräiset asiat. Kokouksessa vahvistettiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2014. Vastuuvapaus myönnettiin tilivelvollisille. Vuosimaksun määrää on talousarviossa hieman alennettu ja erillistä liittymismaksua ei tänä vuonna peritä. Lopullinen jäsenmaksu määräytyy kassan jäsenmäärän mukaisesti. Kokous vahvisti myös toimintasuunnitelman ja talousarvioin vuodelle 2015. Lisäksi käsiteltiin neljä sääntömuutosta koskien yhdistyskokouksen kokouskutsua, toiminnanjohtajan kelpoisuusehtoa, yhdistyksen tilintarkastusta ja yhdistyksen liittymis- ja vuosimaksua.

Kokous teki henkilövalinnat erovuoroisten hallituksen varsinaisten jäsenten ja varajäsenten tilalle. Erovuoroiset Erkki Moisio ( Linnavuoren Sairauskassa) ja Sirpa Nyberg ( HOK-Elannon Sairauskassa) valittiin edelleen ja uutena hallituksen varsinaisena jäsenenä aloittaa Kaisu Pelkonen ( Oulun Kaapelityöväen Sairauskassa). Hallituksessa jatkavat Leena Anttila ( L & T -sairauskassa), Ahti Koivu ( Mäntän tehtaiden Sairauskassa) ja Rauno Virtamo (Sairauskassa Laiva). Varajäsenistä erovuoroisina olivat ja valittiin edelleen Sisko Granath (Tradekan Sairauskassa) ja Marja-Liisa Mäki (Metalsin Sairauskassa). Uutena varajäsenenä aloittaa Pekka Strömberg (Tihisenniemen Sairauskassa). Lisäksi valittiin Markku Kyröläinen ( Hietalahden Telakan Sairauskassa) kesken kauden eronneen varajäsenen tilalle.

Varsinaisen kokouksen jälkeen oli mahdollisuus osallistua yhteiseen ruokailuun ja seurusteluun Olutravintola Plevnassa. Tähän tilaisuuteen osallistui n. 50 kokousedustajaa.         

Back to Top