Avoin tehtävä yhdistyksessä

Vakuutuskassat ry:n toimii vakuutuskassalain alaisten vakuutuskassojen yhteiselimenä, valvoo jäsentensä yleisiä ja yhteisiä vakuutuskassatoimintaan liittyviä etuja ja edustaa niitä. Yhdistyksen jäseniä ovat Suomessa toimivat sairauskassat sekä hautaus- ja eroavustuskassat. Jäsenkassoja on yli sata. Yhdistys on perustettu vuonna 2005 ja sen kotipaikka on Helsinki.

HAEMME TOIMINNANJOHTAJAN SIJAISTA

Haemme toiminnanjohtajan opintovapaan sijaista ajalle 1.4.2015 – 31.3.2017.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteutus hallituksen antaman strategian ja suuntaviivojen mukaisesti, yhteydenpito jäsenkassoihin, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin, lainsäädännön seuranta, lausuntojen antaminen, kouluttaminen ja tiedottaminen, toimisto- ja jäsenasiat, talousasioiden valmistelu ja -seuranta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vakuutus- ja sairausvakuutuslainsäädännön tuntemista ja matkustusvalmiutta kotimaassa.

Eduksi katsomme kokemuksen yhdistystoiminnasta ja taloushallinnon tehtävistä sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme aktiivista, määrätietoista ja ulospäin suuntautunutta työotetta, hyvää verkostoitumiskykyä ja taitoa toimia vakuuttavasti sidosryhmäkentässä.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.4.2015.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 15.2.2015 mennessä  osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Vakuutuskassat ry Ratamestarinkatu 11 00520 Helsinki.  

Haastattelut järjestetään Helsingissä 26.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katri Ignatius p. 050 563 3365 katri.ignatius(at)vakuutuskassat.fi ja hallituksen puheenjohtaja Erkki Moisio p. 040 516 9804 erkki.moisio(at)agcocorp.com.

 

Back to Top